Dr. Milan Popovic

Dr Milan Popović rođen je u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polože državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

Dr Milan Popović 2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije pri Medicinskom Fakultetu u Beogradu.

Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Milan Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, farmaceutskim predstavništvima kao lekar, web dizajner, urednik web sajtova i marketing menadžer, kao u i brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd). Svoje znanje iz oblasti medicine upotpunio je radeći u Hitnoj pomoći Beograda, 3 doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine i menadžera. Od 2017. godine angažovan je na poslovima marketing menadžera i web dizajnera pri Zavodu Egzakta Medika. Istovremeno obavlja poslove kliničkog lekara, marketing menadžera, web dizajnerai specijalizanta psihijatrije u Neuropsihijatrijskoj ordinaciji prof. dr Milutina Nenadovića. U toku 2017. godine angažuje se u ordinaciji Umeće disanja, gde kao lekar radi u timu stručnjaka na tehnikama disanja po ruskim naučnicima.

Uporedo sa studijama medicine i redovnim poslovima, dr Milan Popović usavršava se i bavi sportskom avijacijom, elektronikom, fizikom, web dizajnom, programiranjem i IT sektorom, marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu) i jogom gde ostvaruje odlične rezultate..

DOKTOR OBAVLJA SLEDEĆE TRETMANE:

KONSULTACIJE SU BESPLATNE!!!