ISPRAVLJANJE KOSE ALFAPARF KERATINOM

ALFAPARF KERATIN (revolucionarni tretman ravnjanja kose)

Da bismo bile zadovoljne i ispunjene izuzetno je važno da izgledamo sjajno u svakom trenutku, a naša kosa, zdrava, jaka i potpuno prava, dovoljno će govoriti sama za sebe - Alfaparf keratin vratiće joj sjaj i blistavost bez obzira na njeno trenutno stanje!

Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose, dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Na žalost, ispravljači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagađenost, hemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je česljanje mogu da uniste nivo keratina i vlažnosti u kosi. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Revolucionarna terapija kose, 100% sigurna, i veoma efikasna formula:

* Korišćenjem inovativne tehnike, koja se zasniva na keratinu, kosa postaje glatka, baršunasta i sjajna.
* 100% siguran, u skladu sa evropskim i međunarodnim standardima.
* Trajni rezultati
* Eliminiše naelektrisanost
* Bez parabena i formaldehida.

Kombinacija keratina i karakteristika ulja:

*** Kera - Kolagen kompleks

Kompleks, koji sadrži keratin i kolagen, pomoću kojih pruža dugotrajnu glatkoću. U kombinaciji sa toplotom transformiše dlaku i ispravlja. Kosa dobija ravan i gladak oblik.

*** Babassu ulje

Vredno palmino ulje iz amazonske šume sa izuzetnim svojstvima jastučića čini kosu mekom, sjajnom i svilenkastom na dodir.