BOTOX KOSE

Botox kose je nova i revolucionarna tehnologija u borbi protiv znakova zrele kose! Tretman sadrži molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštecen, a u kombinaciji sa vitaminima i silikonima cine da vlas postaje jaca, podmladena i lepša. Vaša kosa dobija na volumenu, jer nakon tretmana dlaka postaje deblja.

Svaka od nas zna kako Botoks fenomenalno ispravlja bore na licu, a malo koja je taj tretman oprobala i na svojoj kosi. Vreme je da se uverite da i najoštecenija kosa može ponovo biti zdrava, bujna i u svom punom sjaju.

Botoks za kosu možemo opisati kao nešto što ispravlja i popunjava neravnine i rupice na kosi. Rec je o tretmanu u cijem sastavu su molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštecen što cini da vlas postaje jaca i lepša. Pored toga, tu su i izvesni vitamini i silikoni koji ce kosi poboljšati volumen, ali je i dodatno nahraniti.

Tretman je uglavnom namenjen pre svega za dubinski oštecenu i hemiski tretiranu kosu, a povoljno deluje na svaki tip kose. Efekti su obnovljena i ucvršcena kosa, sjajna i prirodnog izgleda, vlakna su otpornija, cvršca na dodir, a kosu je lagano oblikovati.