BODY MASTER (ELEKTROSTIMULACIJA)

Dovedete Vaše telo do savršenstva...

Body master aparat spada u grupu profesionalnih aparata koji izazivanjem mišicnih kontrakcija mikro strujnim impulsima omogucava otklanjanje celulita, skidanje viška kilograma, oblikovanje mišica.

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specificnih struja mišici podsticu na rad, cime se povecava potrošnja masnoca i ugljenih hidrata, pojacava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišici i poboljšava tonus tela.

To je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobodena iz masnoca, pojacava protok telesnih tecnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jaca mišicna struktura, daje im se cvrstoca i podiže tonus, a figuri se vraca vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih vec i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmladuje!

Sa body masterom moze se raditi i tretman brazilskog podizanja guze, zatezanja mišica i reoblikovanja figure. Izvodi se tako što serije ritmickih struja razlicite frekvencije stimilišu opušteno tkivo i vracaju elasticnost mišicnih vlakana preoblikovanjem tretiranih zona.

Elektrostimulacija je zapravo kontrakcija mišica identicna onoj koju osecate dok radite vežbe, s tom razlikom što ovde nema fizickog napora.

Tretman traje 30 min. Za potpuni efekat potrebno je uraditi 6-10 tretmana u seriji. Radi boljih i brzih efekata moze se kombinovati sa anticelulit masazom ili termo pakovanjem.

Pored toga, mozete vezbati na cross trenažeru, (popularno nordijsko skijanje) koji ce dodatno aktivirati Vaše mišice i zategnuti Vaše telo...