TRAJNA ŠMINKA

(klasicnom ili japanskom metodom)

Trajna šminka omogucuje Vam prirodan izgled u svako doba. Mnogi ce u Vašoj okolini primetiti razliku, ali taj zahvat ucinice da ne izgledate kao da imate make up, nego kao da ga ne trebate. Tretman je poprilicno jednostavan i bezbolan, a metoda se izvodi aplikacijom boje nekoliko milimetara pod kožu.

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija i posebnim nacinom sencenja.

Ne postoje alergije – kontraindikacije su šecerna bolest, ili transplantovana koža.

* Obrve *

Od potpunog pomeranja luka, do popunjavanja kroz postojece dlacice – ali prateci fizionomiju lica – vaše obrve ce podariti licu potpuno novi i vedriji izgled.

U salonu ne radimo ništa dok se prethodno oblik obrva ne iscrta kreonom u više varijanti, u cilju usaglašavanja sa željama klijenta.

Studio preferira tehniku “japanska metoda” (iscrtavanje dlacica po dlacica) jer u tom slucaju obrve deluju vrlo prirodno. oblikuju se po licnoj želji i u skladu s bojom ociju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se nece promeniti pod uticajem vode, vrucine ili u ostalim situacijama.

* Oci *

Radi se izvlacenje linijom gornjih kapaka (tkz. eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ici celom dužinom kapka, a mogu biti delimicne. Debljina linija i izbor boje su individualni.

* Usne *

Kod usana se radi izvlacenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cele površine usana (po želji klijenta), cime se može postici izvesna korekcija usana i izražajnost. Spektar boja ce vam pomoci da izaberete boju koja najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta. Traje od 2.5 god. (za svetle nijanse) do 5 god. (za tamnije nijanse).

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva je estetski tattoo ili vrsta permanentnog make up-a, ali sam postupak daje sasvim drugačije rezultate nego trajna šminka. S Japanskom metodom se postiže potpuno prirodan izgled obrva. Važno je naglasiti kako se kod Japanske metode prirodne dlake obrve ne čupaju već samo iscrtavaju. Rezultat iscrtavanja je toliko prirodan da je razlika između prirodne i iscrtane dlake gotovo neprimetna. Genijalno je i to što možete birati boju i oblik koji vam srce poželi.

Skoro ni jedna žena nije zadovoljna svojim prirodnim lukom obrva – zato ih i čupamo! Retke, svetle, loše počupane, s rupama od ožiljaka ili jednostavno nesavršene?

Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate. Najprije se sa olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijnt mogao da izabere novi oblik koji joj se sviđa. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja.