LIMFNA DRENAZA SA TERMO PAKOVANJEM

Oslobodite svoje noge otoka i viška tecnosti odlicnim detox tretmanom, koji se sastoji od limfne drenaže nogu sa pilingom i detox pakovajem organskog porekla.

Suština limfne drenaže jeste stimulacija kretanja tecnosti iz meducelijskih prostora u limfne sudove, a zatim iz limfnih sudova i limfnih cvorova u venski sistem odnosno u cirkulaciju. Treba naglasiti da to nije masaža mišica, vec vrlo specifican postupak kojim se ispira i obnavlja tkivna tecnost u organizmu.

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva u kozmetološkoj praksi. Drenažom se ubrzava protok limfe u krvi, dolazi do vazodilatacije s oslobadanjem histamina, izaziva se lokalna hiperemija, povecava se elasticnost i poboljšava izgled kože, ubrzava razmena materija i dolazi do opšte relaksacije.

Njeno blagotvorno dejstvo se tu ne ogranicava. Ona takode ima povoljan efekat na nervni, zatim na mišicni i posebno na imunološki sistem.

Stimulišite svoje noge lepšim izgledom, a kožu sjajem, stimulišite cirkulaciju, razmenu materija i imunološki sistem ovim tretmanom.