MANIKIR

Imati negovane i moderno nalakirane nokte je podjednako važno kao imati dobru torbu ili zapanjujuci komad nakita. Strucnjaci preporucuju najbolje nijanse za predstojece dane. Uskladite boje sa odevnom kombinacijom i izaberite odgovarajuci dezen.

Oblik noktiju je važan deo manikira i utisak koji Vaša ruka ostavlja na okolinu. Neki oblici su prakticniji od drugih. Ima i onih koji odgovaraju samo pojedinim dužinama prstiju. Pre nego što izaberete oblik nokta, proucite svoje ruke i prste. U tretman spada i sredjivanje zanoktica, piling i masaža ruku + lakiranje u boji. Trajanje tretmana je 45-60 min.

Uz ovaj tretman moze se uraditi i parafinska nega Vasih ruku. Tretman parafinom je namjenjen je za intezivnu negu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko cišcenje Vaših ruku. Sastoji se od pilinga, masaže i parafinske maske (rukavica). Preporucuje se osobama sa ispucalom, suvom i umornom kožom, osobama koje su u kontaktu sa hemikalijama i vodom. Zbog svoje topline ovaj tretman je efikasan i kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Parafin koji koristimo obogacen je etericnim uljima, a rezultat su nežne, mekane, prijatnije na dodir, negovane ruke.

Opustite se uz misao kako svoje ruke prepuštate najboljima!